In het buitengebied van het vriendelijke Sallandse dorp Dalfsen ligt, op 15 minuten lopen van het station, dit ruime vakantiehuis voor 2 personen [oppervlakte ca. 70 m2]. Een voormalige schuur werd in oude stijl herbouwd en opnieuw ingericht als comfortabel vakantieverblijf. 
 
Ligging
Het vakantiehuis ligt aan een boerenerf, zo'n 150 meter van de openbare weg. Van de twee aangrenzende boerderijen is er één in gebruik als woonhuis. De andere is nog volledig in bedrijf. Rondom zijn volop wandelmogelijkheden in het uitgestrekte landgoederengebied ten zuiden van de Overijsselse Vecht.  Routebeschrijvingen zijn aanwezig. Gebruik van 2 fietsen is bij de huurprijs inbegrepen.

Kaartje: Klik hierop voor een vergroting

Het dorp Dalfsen, met alle noodzakelijke voorzieningen, ligt noordelijk van de Vecht, op tien minuten fietsafstand. Restaurants vindt u in diverse soorten en prijsklassen [van Chinees tot sterrenrestaurants] in Dalfsen en directe omgeving. De levendige vakantieplaats Ommen en Zwolle met zijn fraaie oude binnenstad, liggen beide op 12 km afstand. Kortom: een heerlijk plekje om te onthaasten.

Indeling
Op de begane grond vindt u een open woon- en keukengedeelte. Hier staat een éénpersoonsbed met onderschuifbed [matrassen van 90 x 200 cm]. Er is een aparte wc/doucheruimte. Een houten trap voert naar een open slaapzoldertje met een tweepersoonsbed [2 matrassen van 80 x 200 cm].

Voorzieningen  
Kleurentelevisie met schotelantenne, radio/cd-speler, 4-pits kookplaat [gas], koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, magnetron en oven.
Er is een aparte schuur met twee fietsen en tuinstoelen. Eénpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig. Hoeslakens en slopen zelf meenemen. Huisdieren en binnen roken niet toegestaan!
 

Informatie  
Wilt u reserveren of nadere informatie,vul dan het contactformulier in.
U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld of gemaild.